Aluminium kompositbræt ydeevne

- May 10, 2018-

Super stripping grad

Aluminium-plast kompositpanelet vedtager en ny proces og forbedrer peelingstyrken af den centrale tekniske indikator for aluminium-plast kompositpanelet til en fremragende tilstand, hvilket forbedrer fladheden og vejrbarheden i aluminium-plast kompositpanelet.

Materialet er nemt at behandle

Vægten af kompositplader af aluminium-plast er kun ca. 3,5-5,5 kg pr. Kvadratmeter, så det kan reducere skaderne forårsaget af jordskælvskatastrofen, og det er let at håndtere. Dens overlegne konstruktion egenskaber kan opnås ved simple træbearbejdning værktøjer til skæring, skæring og planning. Kant, buet i forskellige former, vinkler med designeren, for at foretage en række ændringer, nem installation, hurtig og reducere byggekostnader.

Fremragende brandpræstation

I midten af aluminiumplastpanelet er et flammehæmmende materiale PE plastkernemateriale, på begge sider ekstremt svært at brænde aluminiumlaget. Derfor er det et brandsikkert brandsikkert materiale, der opfylder kravene til brandsikkerhed i bygningsreglementet.

Impact resistence

Høj slagmodstand, høj sejhed, ingen skader på topbeklædningen, stærk slagfasthed og ingen skader på grund af vind og sand i områder med stor vind og sand.

Super vejrbestandighed

Takket være dens unikke fordele ved brugen af KYNAR-500-baseret PVDF-fluorcarbon maling og vejrbarhed, kan den bruges i op til 20 år uden at beskadige det smukke udseende i varm sol eller kold sne. falme.

Ensartet overtræk

Efter kemisk omdannelsesbehandling og anvendelse af Henkels filmteknologi er adhæsionen mellem maling og aluminiumspanel ensartet, og farverne er forskellige, så du kan vælge et større rum og vise din individualitet.

Nem vedligeholdelse

Aluminiumplastpaneler har signifikant forbedret deres modstand mod forurening. Kinas byforurening er mere alvorlig. Efter nogle års brug skal den opretholdes og rengøres. På grund af sine gode selvrensende egenskaber er det kun nødvendigt at bruge et neutralt rengøringsmiddel og rent vand. Efter rengøring bliver pladerne permanent nye.

Nem behandling

Aluminium plastplade er et godt materiale til nem behandling og støbning. Det er et fremragende produkt til at forfølge effektivitet og vindende tid. Det kan forkorte byggeperioden og reducere omkostningerne. Aluminiumspanelpaneler kan skæres, skæres, rives, bøjes, bores, bearbejdes og nedsænkes, forkøles, forkøles, koldvalses, nitteres, skrues eller limes.

1, god vejrbestandighed, høj styrke, nem vedligeholdelse.

2. Konstruktionen er praktisk, og byggeperioden er kort.

3, fremragende behandling, varmeisolering, lydisolering og fremragende brandpræstation.

4, god plasticitet, slagfasthed, kan reducere belastningen på bygningen, god stødmodstand.

5, glat, lys og stærk.

6, for at vælge flere farver.

7, forarbejdning udstyr er enkel, on-site behandling.

8, blomster og mønstre kan tilpasses produktion