A / B Brandsikkert Kobber Komposit Gardin Væg

Brandsikkert Kobbersammensæt Gardinvæg Brandsikkert Kobbersammensæt Paneler er sammensatte af øvre / nedre lag af kobberplader med uorganisk komposit flammehæmmende brandsikre kerne, efter sammensætning af polymerfilmen, dobbeltsidet maling og bagpladeforbinding. Det er meget anvendt til ...
Chat nu

Produktdetaljer

Brandsikkert Kobber Sammensat Gardinvæg

Brandsikkert kobberkompositpanel er sammensat af øvre / nedre lag af kobberplader med uorganisk komposit flammehæmmende brandsikker kerne, efter sammensætning af polymerfilmen, dobbeltsidet maling og bagpladeforbinding. Det er bredt anvendt til bygning gardin venter med høj brandsikker krav. Det er den tredje generation at erstatte importerede produkter gardinvæg Copper Composite Panel og indendørs dekoration Copper Composite Panel. Brandsikret kobberkompositpanel har ikke kun alle fordelene ved normal ACP, men også fremragende brandsikker. Det er i overensstemmelse med GB8624 B1 og A2 brandsikker standard, LSOH, halogenfri, ingen giftig gas, hårdt kernelag, nem behandling og installation.

◎ Funktion:

① Bemærkelsesværdig brandsikker ydeevne
Med højtydende LSZH-kerne har 4mm-kobberkompositpanelet råd til 2O-3Omins under den positive virkning af 1200-1500 graders flamme. Ifølge GB8624-2OO6 "byggemateriale forbrændingsydelse af graderingsmetode" er det B1-niveauet flammehæmmende materialer og gennemgå NFTC-certificering.

Super Weather evne

For PVDF belægningsfordel som korrosionsbestandighed, plet modstand og vejr evne, uanset hvor varm sol eller frysende snestorm, er vores brandsikrede kobber kompositpanel ubeskadiget i sin oprindelige perfekte udseende.

Super peeling styrke

Med høj ydeevne flammehæmmende kerne er det vigtigste tekniske indeks, skrælstyrke højere end ikke-brandsikkert panel med 10% mere. Det skrælles 20 cykler med temperaturer fra 40 ° C til 80 ° og uden nogen styrkeændringer.

ensartet belægning, farve sort:

Belægningen klæber til at binde metaller godt efter omdannelsescoating og aluminiumfolie. Mere ensartet og farverig, mere valgbar og personliseret

Høj styrke

Med stærk slagfasthed, højkvalitetsmaling, har Copper Composite Panel nogen skade i blæsende og sandet område.

  Nem vedligeholdelse

Nem at rengøre Selv i nogle sværere forureningsområder kan brandsikret kobberkompositpanel kun rengøres af neutral rengøringsmiddel. Hold det nyt efter hver rengøring.

◎ Applikationsområde:

Brandsikkert kobber kompositpanel er et ideelt materiale, der er meget udbredt inden for indvendig og udvendig gardinvægsindretning, såsom udstillingshaller, store modtagelsesrum.

butikker, kontorbygninger, hanks, hoteller, vandrehjem og lejligheder; Det bruges til at dekorere indvendige vægge, lofter, badeværelser, køkkener, altaner,

billboards, tunneller, metrostationer, telefonboks, yachting og anden industriel anvendelse.


Undersøgelse