TAIZHOU GANGBANG BUILDING MATERIAL CO., LTD. blev grundlagt i 2011. Vores virksomhed er beliggende i Costal Industrial Town, Sanmen, TaiZhou City of Zhejiang-provinsen, som har alle ressourcer af kystnære økonomiske bælte. Out vigtigste produkter er udendørs / interiør dekoration ACP, reklame udskrivning ACP, A / B klasse brandsikre ACP, træ ACP, kobber komposit panel, titanium-zink komposit panel.Steep komposit panel og rustfrit stål komposit panel.


Vores virksomhed dækker et område på mere end 100 MU og 35000 kvadratmeter af byggeriområdet Med vores forretningsudvikling fortsætter vi med at introducere og absorbere det internationale avancerede produktionsudstyr teknisk personale og ledelseserfaring At gøre innovation og insistere på mærket bliver vi en af producenterne, der kan producere den super brede ACP med 2 meter i videst muligt omfang. Vi stræber efter at skabe GANGBOND mærke med high-end, høj kvalitet og grønt inden for byggematerialer.


Vores virksomhed forfølger ISO9001: 2008 kvalitetssystem certificering og alle vores produkter har bestået CTC kvalitetscertificering fra China National Building Material Test Center. Vi har mange autoritetscertifikater som CE, SGS, PSB, ASTM, BSI og ISO14001: 2004.


Efter flere års bestræbelser har vores firma etableret et bredt salgsnetværk, der dækker mere end 30 provinser i Kina og 150 lande. Fremover vores egen stil vil vi fortsætte med at lede den nye trend i de dekorative byggematerialer-baser på hjemmemarkedet og oversøisk ekspansion i det nye århundrede.