PVDF / PE Aluminium Kompositpanel

PVDF / PE Aluminium Kompositpanel

Wall Panel, Kompositpanel, Vægbeklædning producent / leverandør i Kina, tilbyder PVDF / PE Aluminium Kompositpanel, Dekorationsmateriale & Byggematerialer Aluminium Kompositpanel, God Fleksibilitet Aluminium Kompositpanel og så videre.

Produktdetaljer

Grundlæggende info


  • Panel Tykkelse: 3mm

  • Funktion: Brandsikring, Antistatisk, Antibakteriel, Mould-proof

  • Certificering: CE, ASTM, ISO, Green Leaf

  • Transportpakke: Træ-boks eller i bulk

  • Oprindelse: Taizhou, Kina

  • Overfladebehandling: Belægning

  • Aluminiumstykkelse: 0,15 mm

  • Anvendelse: Ydervæg, Gardinvæg, Interiør, Reklame


  • Specifikation: 1220 * 2440mm; Tilpasset Tilgængelig

  • HS kode: 760611

Produkt beskrivelse

PVDF / PE Aluminium Kompositpanel

Aluminium kompositpanel er et nyt materiale, efter at et seriøst forarbejdning alumi-num-ark anvendes som overflade, der er blevet poleret og belagt med lak. Polyethylen er dets kernelag.
Aluminiumspladen består af to forskellige slags materialer (metal og nonmetal), den bevarer den oprindelige sammensætning af materiale (aluminium, ikke-metalpolyethylenplast) hovedegenskaberne, for at overvinde manglerne i det originale materiale og opnåede mange gode materialer Egenskaber som luksus, dekorative, farverige vejrforhold, korrosionsbestandighed, modstandsdygtighed over for slag, ild, fugt, lydisolering, varmeisolering, stødmodstand; letvægt, let at tilføje Forme, nem transport og installation, kan hurtigt tilpasse konstruktionskarakteristika, disse egenskaber udvider bred applikationsudsigter for aluminiumpladen

. Aluminunm-plastpanelstrukturStandard størrelse

Standard størrelse 1220 * 2440 * 4 mm
Tykkelsesområde 2mm ~ 8mm
Længdeområde mindre end 6000 mm
Bredde til rådighed 900mm ~ 2000mm
Aluminium hudtykkelse 0,1 mm ~ 0.6mm
farver Aluminium kompositpanel
har mere end 100 farver til valg, RAL & PANTONE acceptabel
Coating PE, PU, PVDF, FEVE, NANO, Anti-bakteriel, Anti-Statisk, Anti-Scratch .....
pakning Trækasse eller i bulk
Leveringsdato standard farve, har brug for 7-10 dage, speciel farve og bredde har brug for 25 dage
Produktionslinjer 10 produktionslinje


Produktegenskaber :

1.ECONOMY
Med den anvendte af aluminiumspatroner af høj kvalitet er der dispenseret med langvarig vedligeholdelse, således at man har sparet vedligeholdelsesudgifterne til modemhøjkonstruktioner. På grund af den alvorlige forurening i byerne i vores land, må de muligvis være manitained og rengøres serveral år senere. De kan let rengøres, De kan rengøres af neutralt rengøringsmiddel og rent vand og komme ud til at være fe nye efter rengøring.
2.DURABILTY
Fluorcarbonbelagte kompositpaneler af aluminium-plast er præget af høj holdbarhed, god modstand mod vejr, høj temperatur, slid og forurening mv.
3FLANTNESS
Aluuminum-plaasitiske paneler er givet glat overflade for at opfylde den førsteklasses nydelse af moderne konstruktioner,
4. LYS VÆGT
Aluminium-plastpaneler er sammensatte af aluminium og plasitics.which er lettere end andre dekorationsmaterialer for derved at lette installationsarbejdet og forkorte byggeperioden.
5. Nem installation
Aluminiumspanelpaneler kan let klippes, rilles og bøjes i bue eller højre-angede figurer for at opfylde kravene til dekoration.
6. IKKE INFLAMMABELT  
De ikke-brændbare ydre aluminiumsplader giver beskyttelse mod polyethylenkernemateriale og afskærer varmeledningen i de indledende faser af forbrændingen, med fiame resistens op til international standard.
7.DESIGN PRESTATION
Hvis det ønskes af kunderne, kan alminum-plastpanel laves til defferent farver og former for at imødekomme det oprindelige design af arkitekter og dermed bringe perfekte decration effec
8 . ENVIONEMENTAL-friendiy
Ingen ændringer i overfladebelægning ingen forurening til miljøet.


Ansøgning:
Meget brugt i dekorative projekter, især til indendørs og udendørs dekorationer, såsom boligindretning, lufthavn, stationer, banker, hoteller, biografer, stadioner, skoler, restauranter, biblioteker, hospitaler, kontorer, kædeforretninger, indkøbscenter og andre offentlige bygninger .
Hot Tags: pvdf / pe aluminium komposit panel, Kina, producenter, leverandører, billige, lave pris, lavet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like