TAIZHOU GANGBANG bygning MATERIAL Co, Ltd blev etableret i 2011. Vores firma er beliggende i Costal industrielle by, Sanmen, TaiZhou City of Zhejiang-provinsen, som har alle ressourcerne af kystnære økonomiske bælte. Vigtigste produkter er udvendig/indvendig udsmykning AVS, reklame udskrivning AVS, A / B klasse brandsikker AVS, træ AVS, kobber Composite panel, Titanium-zink sammensatte Panel.Steep Composite Panel og rustfrit stål Composite Panel.


Vores virksomhed dækker et areal på mere end 100 MU og 35000 kvadratmeter af området konstruktion med vores forretningsudvikling, vi fortsætter med at introducere og absorbere det internationale avancerede produktions udstyr tekniske personale og ledelseserfaring at gøre innovation og insistere på mærket, vi bliver en af de producenter, som kan producere super bred AVS med 2 Meter på bredest. Vi stræber efter at skabe GANGBANG mærke med høj-ende, høj kvalitet og grøn i felterne bygning materiale.


Vores firma har ISO9001:2008 certificering af kvalitetsstyringssystemer og alle vores produkter har bestået CTC kvalitetscertificering fra Kina National bygning materiale Test Center. Vi har fået mange nøglecentercertifikater som CE, SGS, PSB, ASTM, BSI og ISO14001:2004.


Efter flere års indsats, vores virksomhed har etableret bred salgs netværk dækker mere end 30 provinser i Kina og 150 lande fremførsel vores egen stil, vi vil fortsætte med at føre den nye tendens i den dekorative bygning materialer felter base på hjemmemarkedet og oversøiske ekspansion i det nye århundrede.